Mindennap értéket adunk mottóval rendezik meg idén a a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozatot szeptember 23. és 25. között – közölte a szervező Magyar Népművelők Egyesülete az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a Kultúrházak éjjel-nappal hétvégéjén ismét több száz kulturális központ, művelődési ház, közösségi színtér várhatja majd az érdeklődőket országszerte és határon túl is változatos és értékes programokkal.
Az eseménysorozat célja – írták -, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek, értékelvűségnek. A Mindennap értéket adunk szlogennel a szervezők azt üzenik, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.
A Kultúrházak éjjel-nappal programsorozathoz csatlakozni kívánó intézmények már regisztrálhatnak a megújult www.kulturhazak.hu weboldalon, ahol szakmai programjaikat tölthetik fel, sőt létrehozhatják saját oldalukat, és állandó, ingyenes megjelenést biztosítanak számukra. A weboldalon már pályázati lehetőségek is elérhetők.