Szívesen maradna a Millwallnál Callum Styles, az együttes magyar válogatott futballistája, különösképpen ha a gárda kiharcolná a Premier League-be jutást.

A 23 éves középpályás szerdán az M1 aktuális csatornának elmondta, ehhez persze előbb a rájátszásba kell jutniuk, ott pedig végig kellene menetelniük, de természetesen mindenkinek ez lebeg a szeme előtt a klubnál, amely története során legutóbb az 1989/90-es idényben szerepelt a legfelsőbb osztályban.
A 10-szeres válogatott Styles hivatalosan Barnsley játékosa, kölcsönben szerepel a Milwallnál.
“Ha feljutunk a Premier League-be, akkor százszázalék, hogy maradok a Millwallban. Ha pedig maradunk a másodosztályban, nos akkor nem tudom még, mit fogok csinálni. Mindenesetre ha minden a terv szerint alakul, akkor sikerül kiharcolnunk a feljutást, és a következő szezonban is Millwall-játékos leszek. Ehhez persze az is kell, hogy kifizessék értem az átigazolási díjat a Barnsleynak. Igaz, nem tudom biztosra, hogy ezt meg fogják-e tenni, én azért bízom benne” – fogalmazott Styles.
A Millwall hétfőn a Blackburn Roverst fogadja, és győzelemmel biztosítja szereplését a Championship rájátszásában, amelyben a 3-6. helyezettek küzdenek a fennmaradó egy Premier League-helyért.
Styles januári combsérülését követően két hete lépett pályára először, azóta mindkét bajnokin kezdőként kapott lehetőséget.
A válogatottal kapcsolatban a játékos megjegyezte, rendszeresen egyeztet Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, aki nagyon örült a visszatérésének.
“Márciusban találkoztam mindenkivel a válogatott szünet alatt, mert a helyszínen néztem a meccset a barátnőmmel. Szóval találkoztam az edzői stábbal és a játékosokkal is. Nagyon várom már a júniusi selejtezőket, hiszen ki kell jutnunk az Eb-re” – tette hozzá.