Benevezett egy valódi küzdősportversenyre Tom Hardy brit filmsztár, és saját kategóriájában győzelmet is aratott, bizonyítva ezzel, hogy filmjeiben nem csak eljátssza, hogy jártas a harcművésztekben.

Hardy szeptember 17-én nevezett be egy brazil dzsúdzsucu versenyre az angliai Milton Keynesben egy helyi sportcsarnokban. A The Direct nevű weboldal megtalálta Hardy egyik ellenfelét, aki felidézte, hogy kissé lámpalázas lett, amikor meglátta, kivel kell majd küzdenie, de elmondása szerint a brit sztár azt mondta neki: felejtsd el, ki vagyok, csak tedd azt, amit amúgy is tennél.
A Venom, A sötét lovag: Felemelkedés, az Eredet és a Mad Max – A harag útja című filmek sztárja nemcsak részt vett, hanem győzelmet is aratott a második legmagasabb rangú – kék öves – kategóriában.
A sportesemény szervezőinek szóvivője elmondta: nagyon örültek, hogy Tom Hardy velük versenyzett. Hozzátette, mindenki felismerte a színészt, amikor megjelent, de ő nagyon szerényen viselkedett, és készségesen fényképezkedett az emberekkel.