Izgalmas film a Solo: Egy Star Wars-történet

A soproni mozikban is megtekinthető a Han Solo történetét megelevenítő legújabb Star Wars-film. Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során Han Solo megismerkedik későbbi másodpilótájával, Chewbaccával és találkozik a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannel, s közös utazásuk végére a Star Wars saga legszokatlanabb hőseivé válnak.

A film magával ragadó, izgalmas, fordulatos, és véleményünk szerint eltér az utóbbi években megszokott Star Wars forgatókönyvektől mind a történetet, mind a szereplők karakterét illetően. Az akciójelenetekben, közelharcban bővelkedő rész új, eddig ismeretlen szereplők mellett választ ad sok kérdésre, melyek a korábbi részekben csupán kész tényként szolgáltak.

A Star-Wars rajongók tehát ezúttal sem maradnak izgalmak nélkül. A film 3D-ben és IMAX 3D-ben is felejthetetlen élményt nyújt.

 

Rendező: Ron Howard
Szereplők: Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Paul Bettany
Szinkronhangok: Minárovits Péter, Rátóti Zoltán, Gyöngy Zsuzsa, Kisfalusi Lehel, Nagy-Németh Borbála, Mérai Katalin, Bozsó Péter