A Linkin Park frontembere és a zenekar többi tagja a tavaly elhunyt Chester Bennington – aki a zenekar másik frontembere – halála óta nem hozott nyilvánosságra új felvételt, amely természetesen érthető.

Azonban most Mike Shinoda a méltán híres rap tehetségét megmutatta a mostani solo korongján, amely a Post Traumatic nevet viseli és összesen 16 számot tartalmaz 53 perc hosszúsággal.

Ezt a művet nagyrészt maga rakta össze, beleértve a vokál, produceri és hangszer munkákat is. Néhány közreműködő is szerepel ezen az albumon, mint például Chino Moreno aki a Deftones zenekar énekese és Machine Gun Kelly énekes, rapper, akik a Lift Off című számban működnek közre.

Az album neve hallatán és az összes szám meghallgatása után arra lehet következtetni, hogy a remekmű Chester elvesztésének feldolgozására hivatott.

Mike egyébként a szomszéd osztrák fővárosban, Bécsben fog teljesen önálló koncertet adni saját számaival és persze néhány Linkin Park feldolgozással szeptember 7-én, amelyre a jegyértékesítés már elindult.

Hallgassátok meg az albumról az alábbi számot ezen a YouTube linken, érdemes!